PearlWest Interior Lobby

Boulder, CO
Completion: 2017
Client: The Nichols Partnership
Photography by: James Florio
in collaboration with Scott Bennet of Housefish and Dan Sjogen of Sjotime
PearlWest Interior Lobby PearlWest Interior Lobby PearlWest Interior Lobby PearlWest Interior Lobby PearlWest Interior Lobby

The  PearlWest lobby interior features a 34-foot tall scaled topographic relief model of the Front Range spanning from Coal Creek Canyon to Lefthand Canyon. The installation is located under a large skylight, gracing the atrium space of a vibrant mixed use project, activating the space through its sher size and simple representation of the landforms in which the project is sited. The south-facing wall amplifies perception of sun’s movement through dramatic shadows projected on a faceted white surface.